Tine Bryld Prisen har fået ny formand. Det blev klart på den årlige Generalforsamling d. 7. marts 2018. Den nye formand, Gunvor Wibroe, afløser dermed Helle Degn, som har været formand siden foreningens opstart i 2013.

Gunvor Wibroe udtaler: ”Som ny formand efterfølger jeg tidl. minister og kommissær Helle Degn – en fantastisk formand, der har ydet en kæmpe indsats for at støtte og løfte personer og foreninger, der knokler for de udsatte og udstødte. Ingen tvivl om at Helle Degn har sat barren højt.”

Gunvor lover at klø på og glæder sig til samarbejdet med de mange, seje ildsjæle, der driver Tine Bryld Prisen.

Tine Bryld Prisen takker i samme omgang Helle Degn for et fantastisk arbejde med dels at få Danmarks store socialpris ud til befolkningen og ikke mindst ære Tine Brylds livslange sociale indsats med at støtte initiativer, der hjælper og løfter udsatte og marginaliserede mennesker.